Ποιον dj προτιματε??

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

My Chemical Romance - The Black Parade



Πριν από μερικά χρόνια είχα αγοράσει το album των ΜCR(My Chemical Romance) αλλά τότε δεν είχα καταλάβει ακόμα την αξία του.Ίσως φταίει η άγνοια που με διακατείχε εκείνα τα χρόνια όσο αφορά τα νέα rock συγκροτήματα. Επέμενα βλέπετε να είμαι πιστός στα 80s, τότε που η rock μουσική είχε κάτι το παραπάνω,κάτι που την έκανε μοναδική τόσο σε ήχο, σε στοίχο κλπ. Παρόλα αυτά μια μέρα που καθάριζα τα ράφια του γραφείου μου (και ναι το κάνω και αυτό) έπεσα επάνω στο συγκεκριμένο cd. Τότε άρχισα να σκέφτομαι γιατί το αγόρασα αφού ξέρω μόνο δυο κομμάτια από το όλο album. Και έτσι το έβαλα να παίζει, έκανα ένα καφεδάκι και άρχισα να το ακούω. Όταν το άκουσα όλο το ξανά άκουσα, και το ξανά άκουσα χωρίς να το βαριέμαι.Με άλλα λόγια το άφηνα να παίζει στην λούπα για αρκετή ώρα. 

Το συγκροτηματάκι αυτό δεν είναι τόσο πολύ καινούργιο, μάλιστα υπάρχει στη μουσική σκηνή εδω και αρκετά χρόνια.Όπως πολλά άλλα νεότερα rock συγκροτήματα έχει αναπτύξει και αυτό ένα δικό του τρόπο να εκφράζεται και έτσι να μην έχουμε ένα καθαρόαιμο rock συγκρότημα. Είναι όμως τόσο καλοί σε αυτό που κάνουν που τους αξίζουν αρκετοί έπαινοι για την δουλειά τους.

Επέλεξα αυτό το album για το Choice of the Week γιατί πιστεύω ότι είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα album που έχω ακούσει μέχρι τώρα.Αν βέβαια έχετε αμφιβολίες μπορείτε να το ακούσετε και να μου πείτε την γνώμη σας.

  1. Track List:
  2. The end
  3. Dead
  4. This is how i disappear
  5. The sharpest lives
  6. Welcome to the black parade
  7. I dont love you
  8. House of wolves
  9. Cancer
  10. Mama
  11. Sleep
  12. Teenagers
  13. Disenchanted
  14. Famous last words

Label:Reprise
Genre:Rock

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου